В събота отново ще е слънчево, а около и след обяд горещо.

...
В събота отново ще е слънчево, а около и след обяд горещо.
Коментари Харесай

Очаква ни горещ ден

В събота още веднъж ще е слънчево, а към и след обяд горещо. В утринните часове тук-там в източните региони ще има краткотрайна мъгла или ниска облачност. Максималните температури ще бъдат между 31 и 36 градуса. Това демонстрира прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките.

Вятърът и в Дунавската низина ще се ориентира от изток-югоизток и в източните региони ще е най-вече сдържан. Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-ниско от междинното за септември.

Над планините ще бъде слънчево, към и след обяд топло. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще са към 26 градуса, на 2000 метра – към 17 градуса.

Над Черноморието в утринните часове ще има краткотрайна мъгла или ниска облачност, само че към и след обяд ще бъде слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток.

Максимални температури на въздуха ще са 26-27 градуса. Температурата на морската вода е 22-24 градуса, на север от нос Калиакра - към 20 градуса. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР